Countdown - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Jolien Geerlings - WaarBenJij.nu Countdown - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Jolien Geerlings - WaarBenJij.nu

Countdown

Blijf op de hoogte en volg Jolien

27 December 2006 | Nederland, Nijmegen

Hallo allemaal,

Jullie weten allemaal dat ik voor 3 maanden naar het buitenland ga om mijn Master onderzoek uit te gaan voeren. Daarom het ik deze site opgezet zodat jullie mij makkelijk kunnen volgen en berichtjes kunnen sturen.
Ik vertrek dus op de 19de januari en zal dan twee dagen later aankomen op het eiland Weno, dat onderdeel is van Chuuk. Deze staat is dan weer onderdeel van de Federated States of Micronesia. Ik ga daar onderzoek doen naar de verwachtingen en ambities over de toekomst van jongeren in Chuuk. Op het moment zijn er nog een aantal onzekerheden zoals waar ik zal gaan slapen en of ik mijn visum lang genoeg kan verlengen, maar het ticket is geboekt dus ik vertrek!Ik weet niet hoe vaak ik op het internet zal kunnen, maar ik ga mijn best doen jullie op de hoogte te houden!

Veel plezier! We houden contact!

liefs Jolien

• 28 December 2006 - 07:04

Stephanie:

Hi Jolien,

Veel plezier met alles wat je gaat beleven en succes met je project.

Veel liefs,

STephanie en Palitha

• 28 December 2006 - 09:37

Angela:

Hoi Jolien,

Supergaaf dat het doorgaat allemaal! wel nog even spannend waar je gaat slapen en met je visum enzo, maar dat maakt het ook wel weer avontuurlijker.....

In ieder geval heel veel succes gewenst!!!

Hopelijk krijg je de kans om ons regelmatig op de hoogte te houden....

Veel liefs
    Dave, Angela en Nathan xxx

• 28 December 2006 - 09:58

Anke:

Heey jolientje!
    Weet je zeker dat je wilt gaan? Je kunt ook bij mij in Nijmegen blijven!;-)!
    Hou ons maar goedop de hoogte! Anders gaan we je veel te erg missen!
    liefs kus anke

• 28 December 2006 - 16:41

Karlijn:

Heey!
    Fijne kerst gehad? Ik ben al een beetje afscheid van familie aan het nemen die ik niet meer zie. Is echt raar!! Komt namelijk steeds dichterbij! Nog maar drie weekjes ..... Oh moet nog zoveel doen. Jij zeker ook. Ik hoop dat je vaak wat kunt schrijven en ik en Dorien ook, dan voelen we ons niet zo alleen met alles wat we meemaken. En kunnen we ervaringen uitwisselen. Tot dinsdag! Kus Karlijn
    P.S.: Alvast een gelukkig nieuwjaar

• 28 December 2006 - 21:01

Jeannette Kol:

jolien,het is bijna zover,erg spannend je zal wel veel indrukken opdoen ik wens je heel veel plezier en maak er iets moois van groetjes jeannette hans en de kids.

• 29 December 2006 - 10:26

Ada Bik:

Lieve Jolien,nog fijne jaarwisseling in Ned.samen met Mathijs en sterkte met de voorbereidingen van je reis. Liefs Theo en Ada

• 31 December 2006 - 10:08

Niels:

Hey Jolien,

Super gaaf dat je op zo'n afgelegen eilandengroep onderzoek gaat doen. Ik wens je dan ook heel veel succes! Hou ons op de hoogte..

Groet Niels

• 15 Januari 2007 - 11:33

Tineke Geerlings:

Hoi Jolien
    Goede reis en veel sucses met je project

• 16 Januari 2007 - 11:26

Marieke:

Oh oh oh, nu ga je toch echt weg! Lijkt me echt heel erg leuk en ik wens je dan ook veel succes en plezier...maarre, we gaan je wel vreselijk missen, dat weet je! Veel liefs