Ik ga nu echt!!!!
Blijf op de hoogte en volg Jolien
19 Januari 2007 | Nederland, Rosmalen
Hallo allemaal,
Vandaag ga ik dan echt vertrekken. Ik hoop dat mijn vliegtuig gewoon normaal vertrekt want met die storm van gisteren zijn er natuurlijk veel vertragingen. Ik heb er erg veel zin in en ben er helemaal klaar voor, al heb ik vannacht wel een beetje onrustig geslapen. Ik hoop jullie snel weer op de hoogte te kunnen houden!
liefs Jolien
liefs Jolien
19 Januari 2007 - 09:16
Anniek:
hi meissie,
geniet ervan... en ik hoop idd dat ik je heel veel kan spreken via de mail of skype....ik hoor wel of je aangekomen bent...heel veel liefs en een dikke kus... van je zusje -
19 Januari 2007 - 09:58
Anke:
Allerliefste Jolien,
Heel veel plezier op Chuuk! Hopelijk heb je vaak toegang tot Inet zodat we veel kunnen msnnen en emailen. Ik heb dat je een geweldige tijd gaat krijgen (zonder stormen). Met geweldige dagen en een nog betere MAscriptie! Zet m op hé!
Kus Anke -
19 Januari 2007 - 13:39
Nathalie+aanhang:
hai jolien, heb nog met de gedachten rondgelopen om je te komen uitzwaaien, maar ik moet 15.30 beginnen met werken dus dat leek me niet zo'n goed plan.
wie weet kunnen we je binnen halen (is ook wel leuker!).
heel veel plezier daar, geniet van deze geweldige kans, en eeuuuhhh..niet teveel heimwee hebben 3 maanden zijn zo voorbij!
veel liefs nathalie en de rest. -
19 Januari 2007 - 16:28
Dimphy:
Ha Jolien,
Eindelijk is het dan zover: je avontuur is begonnen! Ik wens je een goede reis en vooral een supermooie tijd. Geniet, geniet, geniet! Veel liefs,
Dimphy